Uggerhøjs vision, DNA og værdier

Hos Uggerhøj Biler har vi klare holdninger og forventninger til fremtiden. Vores ambition er at blive den mest veldrevne bilforretning i branchen og det kan kun lade sig gøre ved at satse målrettet på at blive den mest attraktive arbejdsplads i branchen.

Uggerhøj Biler til alle  - vi går den ekstra mil for kunden!

Hos Uggerhøj har vi et inderligt ønske om, at kunden skal opleve, at vi er MAKRANT mere tjenstvillige, kundemindede og passionerede end andre bilforhandlere. Af vores hjerte ønsker vi, at skabe en unik kundeoplevelse for den enkelte med respekt for vores samarbejdspartnere samt de bilmærker, som vi repræsenterer. Vi har fokus på mangfoldigheden af kunder, som er i vores lokalområder og derfor er vores motto ”Uggerhøj Biler til alle” .

Hvem er vi?

  • Sammen er vi drevet af vores passion for og indsigt i biler. Dette krydrer vi med vores lokale nærvær og fokus på gode kundeoplevelser
  • Vi kan vores håndværk og er stolte af vores professionalisme i alt, hvad der har med biler at gøre. Dette gælder salg, produktkendskab og service

Hos os er det menneskene, der gør forskellen. Og det er medarbejderne hos Uggerhøj, der er hjertet i alt hvad vi gør for at skabe en unik oplevelse for vores kunder.

Vores værdier

  • Kunden først
  • Ansvarlighed
  • Ærlighed
  • Flid
  • Åbenhed

Vores historie

Uggerhøjs historie starter den 1. august 1954. Krigen var for længst overstået,  verden startede på en frisk og med ét kunne næsten alting lade sige gøre. Dette udnyttede Knud Uggerhøj, idet han startede som VW forholder i Frederikshavn – dvs. dengang hed det Folkevogn. I de kommende år kommer det til at gå stærkt – ikke blot for Uggerhøj, men generelt for bilsalget. I 1981 overtager sønnen, Sten Uggerhøj, Opel forhandlingen i Frederikshavn. Samme år kommer Citroën ligeledes til i Frederikshavn. For at styrke Opel’s position i Nordjylland får man i 1991 forhandlingen heraf i Hjørring. Firmaet er nu fremme ved 1997, hvor Skoda kommer til Frederikshavn. I 1999 ligger man sig for alvor ud i overhalingssporet idet Autoparken i Herning slutter sig til familien. I dag sælges der Opel, Kia & Fiat i Herning. I 2001 indtages Danmarks 4. største by, Aalborg, hvorfra der i dag sælges Opel og Kia. I 2003 bliver Kia tilføjet forretningerne i Frederikshavn, Hjørring, Aalborg, Herning og Silkeborg. I 2003 kommer Silkeborg på Uggerhøjs landkort  med Opel og Kia. I 2011 overtages Saab & Citroên i Aarhus/ Højbjerg og i 2013 kommer Chevrolet ind i Aarhus. I 2013 startes der op i Brønderslev, hvorfra der sælges Citroën og Seat.  I dag betyder ”biler til alle” ikke kun biler til kunder i byerne Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Aalborg, Silkeborg, Herning og Aarhus. Uggerhøj har desuden markante samarbejdsaftaler med større danske leasingselskaber og udlejningsselskaber. Uggerhøj sælger i  gennemsnit hvert år ca. 5.000 nye og brugte biler og har pr. marts 2013 ca. 260 ansatte.